Πως λειτουργεί

Το Cheapcity βασίζεται σε μια εξαιρετικά απλή ιδέα.

Οι επιχειρήσεις/επαγγελματίες καταχωρούν τις προσφορές τους ΔΩΡΕΑΝ στην ιστοσελίδα υποχρεούμενοι μόνο στη συμπλήρωση της σχετική φόρμας η οποία θα περιλαμβάνει τα βασικά στοιχεία του προϊόντος ή της υπηρεσίας, την ονομασία του, το πλεονέκτημα που αποκομίζει ο καταναλωτής και την ημερομηνία λήξης.

Στο Cheapcity.gr θα έχετε εσείς τον έλεγχο των προσφορών σας. Από τον προσωπικό σας υπολογιστή θα έχετε τη δυνατότητα να καταχωρήσετε, να τροποποιήσετε και να καταργήσετε τις προσφορές σας, να παρακολουθείτε την επισκεψιμότητά τους, να προβάλλετε την επιχείρησή σας. Και όλα αυτά εντελώς δωρεάν, χωρίς προμήθειες, χωρίς καμία υποχρέωση και ψιλά γράμματα.

Οι καταναλωτές χρησιμοποιούν ΔΩΡΕΑΝ τις υπηρεσίες του Cheapcity αναζητώντας προσφορές με βάσει το προϊόν, την υπηρεσία, τη γεωγραφική περιοχή και τυχόν άλλα κριτήρια. Επίσης έχουν τη δυνατότητα της αποστολής σχετικών αιτημάτων, παρατηρήσεων ή επιθυμιών προς το cheapcity αναφορικά με αγαθά που θα να ήθελαν να βρίσκουν φθηνότερα ή με ευνοϊκότερους όρους ή που ήδη έχουν βρει. Η συντακτική ομάδα του cheapcity θα αναλαμβάνει την ενημέρωση των σχετικών επιχειρήσεων με τα αιτήματα των καταναλωτών και θα προτείνει τρόπους ώστε αυτά να εκπληρωθούν κατά το μέγιστο δυνατό βαθμό.